Image

blog yazımız

Eski kitaplar alınır

Kitaplar ile hayatımızın en erken dönemlerinde karşılaşırız. Ve bir çok kişi ömrünün sonuna dek kitaplar ile etkileşim içinde yaşamaktadır. Kimi zaman ihtiyacımız kalmayan durumlarda kitaplar evlerimizde epeyce yer kaplar. Taşımak, toz almak ve kitaplara yer açmak çoğu zaman büyük bir mücadele ve sabır gerektirir.

İnsanlık tarihi boyunca kitapların üretilmesi, taşınması, saklanması bir hayli zor ve meşakkatli bir iş olmuştur. Zaman içerisinde eskimiş veya ihtiyaç kalmamış bulunan kitapları değerlendirme fikri sayesinde hem doğayı korumak hem ekonomiye katkı sağlamak mümkün olmuştur. Ayrıca bir kitap sadece tüketim malzemesi olmak yerine varlığını sürdürdüğü yıllar boyunca onlarca, yüzlerce kişiye ulaşarak amacına uygun bir yaşam sürmüş olacaktır.

Bu noktada biz kitap tutkunlarına tekrar kavuşması için eski kitaplarınızı Ankara içerisinde adresinizden almaktayız. Eskimiş, kulllanmadığınız kitaplarınızı değerinde alıyoruz. Toplu kitaplık tasfiyesi, mezuniyet sonrası kitaplarınızı elden çıkarıyorsanız bizi arayınız.

Ankara'da ikinciel kitap alan yerler arasında size bir telefon kadar yakınız. Bize Whatsapp üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Kitap dolu bir yaşam !